Επίσκεψη Ελλήνων, Ρώσων και Κινέζων Ακαδημαϊκών στα κεντρικά γραφεία της ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗΣ Α.Ε.

Την Τετάρτη 10/07/2019 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας μας  στη Θεσσαλονίκη, επίσκεψη ακαδημαϊκών και ερευνητών, ενόψει ερευνητικού έργου, από τα παρακάτω ιδρύματα της Κίνας και της Ρωσίας:

  • Volga State University of Technology  (Volga tech university) 
  • Space Research Institute of the Russian Academy of Science (IKI)
  • Bashkir State Agrarian University (BSAU)
  • Zhejiang University  (ZJU)

Πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου με τίτλο: «GIS and Remote Sensing for  Sustainable Forestry and Ecology / SUFOGIS (ERASMUS+ KA2)»,  συντονιστής του οποίου είχε οριστεί το Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης του Τμήματος Δασολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Ιωάννη Γήτα, ο οποίος μαζί με την κα Χαρά Μηνάκου (Msc, ΑΠΘ) συνόδευσαν την ομάδα των ερευνητών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι επισκέπτες μας ξεναγήθηκαν  στις εγκαταστάσεις της εταιρείας διερευνώντας την πληθώρα  των  δραστηριοτήτων της, μέσα από σύντομες παρουσιάσεις των εκάστοτε συναδέλφων και συνεργατών, με έμφαση στις Δασικές Μελέτες, στις Μελέτες Τηλεπισκόπησης και στα ερευνητικά  ενδιαφέροντα της ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗΣ Α.Ε.,  τα οποία αφορούν τον τομέα της Γεωργίας και του Περιβάλλοντος.

Για την ΓΕΩΑΝΑΛΥΣΗ Α.Ε. αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα η προώθηση της συνεργατικότητας και σύμπραξης, αναφορικά με την ανάληψη κάθε έργου, που άπτεται της σημαντικότητας των διεθνών συνεργασιών, είτε εξ’ αποστάσεως, είτε διά ζώσης. Ευχαριστούμε θερμά τους επισκέπτες μας και ευελπιστούμε και σε άλλες μελλοντικές συναντήσεις.

 

espa